Zvonurile despre Iulia Vântur, motiv de nervi pentru actorul indian

424
Zvonurile despre Iulia Vântur, motiv de nervi pentru actorul indian - iuliavantur12554453063-1373817406.jpg
Salman Khan se află, zilele acestea, pe platoul de filmare, iar iubita lui, Iulia Vântur, s-a întors în țară după o absență de trei luni. Dacă ea a venit să-și rezolve aici proble-mele legate de job, el e plin de nervi, în timp ce-și face treaba.

Potrivit presei din India, Salman Khan este de-a dreptul furios, deoarece au apărut zvonuri privind trecutul iubitei sale, Iulia Vântur. Ba mai mult, s-a scris că aceasta ar fi căsătorită cu Marius Moga, un solist român.

"În prezent, lucrurile sunt foarte tensionate la studiourile din Ramoji Rao, unde filmăm acum. Nu l-am văzut pe Salman atât de nervos de foarte multă vreme. El nu poate să suporte ca o femeie să fie batjocorită și nu înghite mizeriile care se scriu despre iubita lui", a declarat un coleg de-al indianului.

Salman Khan crede că fiecare om are trecutul lui și nu este deloc frumos să stai să sapi în urmă pentru a descoperi mizerii despre cineva, ba mai mult, pentru a înflori niște lucruri absolut banale. Iulia Vântur a mai avut o relație de lungă durată, dar și el a fost mereu înconjurat de tot felul de femei. Astfel, actorul și-a ieșit din minți de nervi când a văzut ce tărăboi face presa din India cu privire la trecutul Iuliei și speră ca aceste informații parțial false să se oprească aici, scrie libertatea.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6494 secunde