ZVONUL ZILEI: Madonna, posibilă relație cu un dansator de 25 de ani

418
ZVONUL ZILEI: Madonna, posibilă relație cu un dansator de 25 de ani - 15765875727369431576588137notici-1576676201.jpg
Supervedeta pop Madonna a suscitat zvonuri privind o posibilă relație cu dansatorul Ahlamalik Williams, în vârstă de 25 de ani, după ce a fost văzută în balconul unui hotel din Miami în ipostaze tandre, relatează EFE.

Regina muzicii pop, în vârstă de 61 de ani, se află în plin turneu ''Madame X'', din care Ahlamalik Williams face parte ca membru al trupei de dans.

În fotografii, Williams pare să o îmbrățișeze pe Madonna și să o țină de mijloc, potrivit mass-media locale, care fac referire și la alte imagini ale tânărului dansator care îi masează umerii cântăreței sau în care o privește drăgăstos.

Nu este prima dată când Madonna și Ahlamalik Williams sunt văzuți împreună, având în vedere că însăși artista a postat pe contul său de Instagram imagini în care este văzută alături de tânărul dansator, bând șampanie sau urcându-se în elicopter.

Pozele din Miami coincid cu criticile primite de cântăreață în acest oraș, unde se află pentru a susține concerte ca parte a turneului său la Fillmore Miami Beach, teatrul Jackie Glenson, pe care l-a închiriat în dorința sa de a concerta în locații "mai mici".

La primul concert, spectatorii s-au plâns de lipsa aerului condiționat, iar la jumătatea spectacolului au început să se audă voci care cereau o aclimatizare la temperaturi mai scăzute. Totuși, Madonna a fost tranșantă: "La naiba, mie mi-e frig", a ripostat regina muzicii pop care le-a interzis spectatorilor și utilizarea telefoanelor mobile.

În urmă cu o lună, chiar înainte de aceste concerte Miami, un fan a dat-o în judecată pe Madonna pentru a fi amânat cu două ore începerea spectacolului, la 22:00 în loc de ora 20:00, ceea ce îl obliga să rămână peste noapte în acest oraș.

Turneul ''Madame X'' s-a confruntat cu probleme și la Boston, unde Madonna a fost nevoită să suspende trei spectacole din caza unor neplăceri fizice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6149 secunde