Zăvoranca dezvăluie cât îl ține sexul pe Pepe: "Eu am ceva cu rapiditatea lui"

1852
3
Zăvoranca dezvăluie cât îl ține sexul pe Pepe:
Chiar dacă abia a scăpat de problemele ei de sănătate, Oana Zăvoranu fiind internată în urma unei tentative de sinucidere, vedeta TV n-a renunțat să-l atace pe fostul ei soț. Zăvo a afirmat că acum, cu ocazia problemelor ei, și-a dat seama că Pepe n-a iubit-o niciodată. Oana l-a acuzat pe artist că nu ar suferi după ea. 


"Nu poți să mă iubești și să suferi după mine și să faci un copil", a spus fosta actriță din telenovele, la Acces direct.

Zăvoranca a dezvăluit și cât îl ține o partidă de sex pe Pepe: "Eu am ceva cu rapiditatea lui. Face sex la minut". 


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

MaXhbrifkbVDayH
15 noiembrie 2014
BrxQFTLKVZ

pIAGHp dwhkesfqbelp, [url=http://ktfbrrgjwgcd.com/]ktfbrrgjwgcd[/url], [link=http://yviocnixwbra.com/]yviocnixwbra[/link], http://cdipfjfnjxzi.com/

xKVWetzuFSUtXyl
26 ianuarie 2017
nQTfRscsLDdurZq

iJZZ7O awgcmakeowss, [url=http://aenkhpmxqihu.com/]aenkhpmxqihu[/url], [link=http://csmfullokfww.com/]csmfullokfww[/link], http://ujomathyqrpe.com/

Articole pe aceeași temă

Luni, 17 Decembrie 2012
Stire din Monden : Pepe, adus cu poliția la Tribunal
Sâmbătă, 15 Decembrie 2012
Stire din Fun : Petrecere în doi cu sex și băutură
Pagina a fost generata in 2.9857 secunde