Whitney Houston, despre coșmarul mariajului său

411
Whitney Houston, despre coșmarul mariajului său - 3e4a3f9ecab2d513b6782748c9e0a884.jpg
Cântăreața a declarat, într-un interviu difuzat, luni, de posturile TV americane, că viața cu fostul său soț, Bobby Brown, a fost un coșmar format din droguri și certuri, acesta pictând chiar "ochi diabolici" pe pereții dormitorului lor.
Celebra cântăreață americană, în vârstă de 46 de ani, și-a făcut revenirea în muzică după o pauză de șapte ani. Ea a declarat, într-un interviu acordat lui Oprah Winfrey, că drogurile pe care le folosea cel mai frecvent, împreună cu fostul său soț, erau o combinație de marijuana cu cocaină.
Cuplul a divorțat în aprilie 2007, după o căsnicie de 15 ani.
Houston a declarat că, de-a lungul zilelor scăldate în narcotice, Brown spărgea obiecte din casă și, la un moment dat, a început chiar să picteze ochi pe pereții dormitorului lor.
"Ochi diabolici te priveau din orice punct al camerei", a măr-turisit Houston. Ea a adăugat că Brown, un cântăreț care s-a bucurat de succes cu hitul "My Perogative", picta pe covoare, pereți și uși folosind spray-uri cu vopsea. "Mă uitam și ziceam «Doamne, ce se întâmplă aici de fapt?»", i-a spus Houston lui Winfrey.
Artista a mai povestit că depen-dența sa s-a agravat într-atât încât mama sa, cântăreața soul Cissy Houston, a venit într-o zi la ei acasă cu un ordin judecătoresc și, ajutată de poliție, a forțat-o să se înscrie într-un program de dezintoxicare. "Ea mi-a spus: «Nu am să te pierd acestei lumi. Nu te voi pierde Satanei... Îmi vreau fata înapoi»", și-a amintit Houston. "Ea mi-a mai zis: «Ori faci cum spun, ori o să apărem la TV și tu o să îți anunți retragerea din carieră»", a adăugat cântăreața.
De asemenea, Whitney Houston a mai declarat că, pe perioada mariajului său cu Brown, a încercat să-și țină "sub control" faima și cariera care a înflorit odată cu filmul "The Bodyguard" din 1992 și cu hitul "I Will Always Love You".
"Ceva se întâmplă cu un bărbat atunci când o femeie e mai faimoasă... Am încercat să stau liniștită o vreme. Spuneam «Eu sunt doamna Brown, nu-mi spune Houston»", a povestit ea.
Brown, într-un interviu acordat programului TV "The Insider" înainte de apariția fostei sale soții în show-ul lui Oprah, a declarat că el și soția sa s-au "stricat" unul pe celălalt. "Nu cred că ea m-a rănit pe mine sau că eu am rănit-o pe ea", a spus el. "Cred doar că am avut... o căsnicie care a avut suișuri și coborâșuri și nu mulți oameni ne-au înțeles", a adăugat acesta.
Interviul pe care Houston l-a acordat vine după ce, în urmă cu două săptămâni, și-a lansat primul album de studio după o pauză de șapte ani – "I Look To You" -, care a intrat în topul U.S. Billboard 200 pe locul întâi. De asemenea, reprezentanții casei de discuri a artistei susțin că albumul a debutat pe locul întâi și în Canada, Germania, Italia și Elveția.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 16 Septembrie 2009
Stire din Monden : Patrick Swayze a pierdut lupta cu cancerul
Marţi, 15 Septembrie 2009
Stire din Monden : "Nu meritai premiul!"
Marţi, 15 Septembrie 2009
Stire din Monden : MJ a dominat MTV Video Music Awards
Luni, 14 Septembrie 2009
Stire din Monden : Va fi mămică!
Pagina a fost generata in 1.7683 secunde