Vizită surpriză. Messi a fost în secret în România

396
Vizită surpriză. Messi a fost în secret în România - messi267939500-1322555364.jpg
Starul argentinian a filmat luni în studiourile de la Buftea un clip publicitar. Gazeta Sporturilor scrie că Messi a venit cu un avion privat, iar paza în jurul complexului a fost triplată pe timpul prezenței fotbalistului.

Așteptat în luna august la București, de milioane de microbiști români, Lionel Messi a ajuns totuși în țara noastră pe 28 noiembrie, într-un anonimat aproape total.

Gazeta Sporturilor scrie că vedeta Barcelonei a sosit în secret în România, a filmat un spot în studiourile de la Buftea, pentru o campanie publicitară. Deplasarea a fost făcută cu un avion privat, iar paza în jurul complexului s-a triplat pe durata prezenței la Buftea a celui mai bun jucător de fotbal al lumii. De asemenea, pe platourile unde s-a filmat clipul a fost interzisă orice prezență în afara echipei de filmare și a însoțitorilor fotbalistului argentinian.

În aceeași zi, luni, Messi s-a întors la Barcelona, iar în această seară ar putea fi văzut pe teren în meciul pe care catalanii îl voacă acasă, contra lui Rayo Vallecano, în etapa a 17-a din Primera Division.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 29 Noiembrie 2011
Stire din Monden : Shakira petrece Revelionul în România
Pagina a fost generata in 1.5482 secunde