Video VIDEO: Spot TV cu Gisele Bundchen în lenjerie intimă, interzis în Brazilia. Află motivul.

885
VIDEO: Spot TV cu Gisele Bundchen în lenjerie intimă, interzis în Brazilia. Află motivul. - 4-1317368025.jpg
Ministerul brazilian de Politici pentru Femei a ordonat suspendarea unui spot publicitar pentru lenjerie, considerat sexist, în care top modelul Gisele Bundchen se dezbracă pentru soțul său înainte de a-i da o veste proastă.
"Reclama susține stereotipul eronat al femeii ca obiect sexual al soțului ei și ridiculizează progresul pe care l-am făcut pentru abolirea practicilor și gândirii sexiste. Este, de asemenea, o discriminare la adresa femeii", se arată într-un comunicat al ministerului brazilian.
În acest spot publicitar, realizat pentru o marcă de lenjerie braziliană, Bundchen, una dintre cel mai bine plătite modele din lume, le învață pe femei cum să le dea soților o veste proastă, în trei pași: "Îmbrăcată? Fals. În chiloței, sutien și pantofi cu toc înalt. Adevărat? ", spune modelul.
Așa cum au făcut și atunci când au interzis o reclamă la bere în care apărea Paris Hilton, reprezentanții ministerului au declarat că au primit reclamații de la telespectatorii indignați.
Campania demonstrează "că senzualitatea poate face orice bărbat să își piardă capul" și "încurajează femeile braziliene să își folosească farmecele pentru a îndulci reacțiile soților", se mai precizează în comunicatul de la minister, informează Mediafax.ro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 01 Iunie 2011
Stire din Monden : Gisele Bundchen, topless la plajă
Pagina a fost generata in 0.2108 secunde