Victor și Bianca Drăgușanu, din nou soț și soție?

270
2
Victor și Bianca Drăgușanu, din nou soț și soție? - biancadragusanuvictorslavnunta-1417178408.jpg
Povestea de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav a învins, iar el s-a decis să o ia din nou de soție pe blondă.

Victor Slav a făcut pasul cel mare și a cerut-o din nou de soție pe Bianca Drăgușanu. Se pare că blonda a reușit să-l convingă că sentimentele pentru el sunt reale și l-a făcut să dea uitării escapada la Paris cu fostul iubit, Adrian Cristea, care l-a făcut la începutul anului să-i ceară divorțul.

Cererea a avut loc la un restaurant elegant din Herăstrău, acolo unde blondei îi place să se relaxeze și a fost total neașteptată, potrivit Antena Stars.

Comentează știrea

Munca la domiciliu
30 noiembrie 2014
Munca la domiciliu

Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi. Cautam oameni foarte hotarati si foarte seriosi care vor sa aiba un castig garantat, cu o munca interesanta si foarte usoara de numai 3 ore pe zi! Cerinte: - cunostinte minime PC - necesar calculator cu conexiune internet, rabdare,seriozitate. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.Veti trece mai intai prin instruire, apoi cine doreste, incepe sa lucreze. Castiguri 300 de dolari lunar! Solicitati detalii trimitand "info" la adresa de mail: [email protected]

Marian
10 ianuarie 2015
oferta

Oferta de lucru pentru toti! Veti gasi din ce in ce mai multi oameni care lucreaza cu noi, pentru ca oferta noastra este absolut serioasa! Contract legal oferit din start! Dovada platii disponibila imediat! Am expediat si primele castiguri! Oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Lucrati 3 ore pe zi ca operator online si incasati 300 dolari lunar! Pentru mai multe informatii, trimiteti textul "Info" la adresa de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Vineri, 26 Septembrie 2014
Stire din Monden : "Copilul nu este prioritate pentru mine"
Joi, 13 Noiembrie 2014
Stire din Monden : Victor Slav se reprofilează
Pagina a fost generata in 2.8364 secunde