Victor a înșelat-o pe Bianca cu Anda Adam în timpul căsniciei? Iată ce SMS-URI își trimiteau amorezii

330
2
Victor a înșelat-o pe Bianca cu Anda Adam în timpul căsniciei? Iată ce SMS-URI își trimiteau amorezii - victorsianda1382117538-1392205096.jpg
Bianca Drăgușanu a fost blamată de o țară întreagă după ce presa a prins-o întorcându-se de la Paris, dintr-o escapadă amoroasă cu Adrian Cristea. Însă în tot acest timp, nici Victor se pare că nu prea a fost ușă de biserică, dându-și mesaje cu fosta iubită, Anda Adam.


Nu mai este un secret pentru nimeni că pe întreaga perioadă a căsniciei dintre Victor și Bianca, "Prințul" a încercat să o cucerească pe roșcată: îi trimitea flori, mesaje și îi făcea declarații de dragoste. Dar și Victor își dădea SMS-uri cu ... fosta iubită, Anda Adam, "corespondență" în posesia căreia au intrat paparazzi de la revista Ciao! și care numără peste 100 de texte.
În timpul mariajului, Victor a ținut în permanență legătura cu fosta iubită, iar mesajele dintre ei arată că relația lor era mai mult decât platonică. Se alintau "Baby", iar la un moment dat Victor intrase în panică, temându-se că va fi prins de soție cu "infidelitatea în sac".


Mai mult, deși susține că în ultima perioadă nu a mai vorbit cu solista, câteva SMS-uri arată că și după anunțul divorțului, băiatul de la Meteo i-a scris fostei iubite.


Anda: "Ți-ai luat hainele de la ea?"


Victor: "Bianca nu este acasă. Vrei să rămân la tine peste noapte?"


Anda. "Ești tu mult prea panicat. Până acum, în astea 2 luni, nu simțea ea ceva?"Victor: "Vrei să rămân la tine peste noapte? Nu știu de ce ne ferim atât. Nu o las eu pe asta așa. Îi arăt cine deține controlul!".


Sursa: www.libertatea.ro


Comentează știrea

Violeta
13 februarie 2014
Bianca si Victor

Le-am scris in ianuarie doua mesaje ca sunt suflete pereche si sa lupte impreuna, nu sa aplece urechea la gura lumii. Sunt frumosi si seamana amandoi, dar oameni rai din anturajul lor s-au adunat doar ca sa distruga un mariaj abia inceput. Acum intelege toata lumea cat a suferit Bianca si ca simtea nevoia de prezenta unui prieten care - cine altul decat fostul?! A facut bine ca s-a intalnit cu el, a avut ocazia sa-i vada adevarata fata. Intelege lumea asta aiurita ce simta Bianca in momentul asta, inselata de sot si luata in ras de fostul iubit?!! Da-i putere Doamne sa mearga mai departe! Sa-si ceara iertare unul altuia si sa o ia de la capat. Iar FOSTII trebuie lasati uitarii, nu mai au ca cauta in casniciile lor. E o mare indrazneta Anda (ca sa nu spun altfel) de si-a permis sa-l mai caute pe Victor dupa ce el s-a insurat. A vrut sa arate ca o concureaza pe Bianca, dar e foarte departe... si ar trebui sa-si vada lungul nasului. Bianca e o finuta si nu a vrut sa jigneasca pe nimeni. A suferit si atat. Curaj, Bianca! Fa ce crezi ca e mai bine!

A.Marasteanu
13 februarie 2014
Povesti...

E facatura povestea cu SMS-urile astea! Unde au citit mesajele cei de la Ciao? Au imprumutat telefoanele celor doi ptr lectura? Nu cred ca Victor sau Anda au facut publice SMS-urile de dragul publicitatii!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.589 secunde