Vica rămâne fără cei 100.000 de euro de la Pițurcă

425
Vica rămâne fără cei 100.000 de euro de la Pițurcă - vica-1355500598.jpg
Antrenorul primei reprezentative jubilează! Și nu pentru că naționala României ar fi ajuns la un turneu final, ci pentru că a câștigat o bătălie importantă în instanță, în fața femeii cu care s-a iubit timp de 16 ani, Vica Blochina. 


Și asta la mai puțin de o lună după ce magistrații îl obligaseră să-i dea micuțului Edan 100.000 de euro retroactiv pensie alimentară și lunar aproximativ 9000 de euro. Astăzi, selecționerul a primit o veste cum nu se putea mai bună. Tribunalul Ilfov a decis să suspende hotărârea luată de judecătorii de la Buftea până când nu se va da o hotărâre definitivă în ceea ce privește cererea de reducere a sumei pentru Edan.

Vica, acum co-prezentatoare la emisiunea "Telefonul de la miezul nopții" de la Antena 2, se aștepta să primească bani de la cel poreclit "Satana" până la Crăciun, însă lucrurile nu au stat deloc așa cum ar fi vrut blondina. Potrivit unor surse din cadrul Tribunalului Ilfov, judecătorii au decis în favoarea selecționerului, ca urmare a unei greșeli "avocățești" comisă de apărătorul Vicăi.

Totuși, sentința dată ieri nu este definitivă, vedeta având posibilitatea să facă apel. 

"Sunt foarte supărată, nu vreau să spun mai multe. Vom urma căile legale", s-a limitat să declare fosta dansatoare, originară din Lituania. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 15 Decembrie 2012
Stire din Monden : Scandal monstru între Giulia și DJ Project
Pagina a fost generata in 1.6243 secunde