Vica face furori după operația estetică

438
Vica face furori după operația estetică - vica-1486736111.jpg
Recent, lituanianca Vica Blochina a trecut printr-o intervenție estetică de amploare, în urmă căreia posteriorul ei a devenit mult mai bombat. Prima apariție publică a Vicăi Blochina după ce și-a mărit fundul s-a produs la petrecerea aniversară a soției lui Ilie Năstase. Și nu a rămas fără ecou. 


Posteriorul ei, mult mai bombat și bine pus în evidență de o pereche de pantaloni croiți dintr-un material bine ales pentru a evidenția transformarea, nu a trecut neremarcat. Cum era de așteptat, blonda s-a transformat în birou de informații și jumătate de seară a răspuns la întrebările curioaselor. 


La începutul acestui an, Vica Blochina a suferit o liposucție masivă în urma căreia i s-au extras din tot corpul 5 kg de grăsime. Acestea i-au fost reinjectate în posterior pentru rotunjirea lui și crearea senzației de fermitate. 


La ziua lui Brigitte, soția fostului tenisman Ilie Năstase, aceasta a bifat prima apariție publică în care a etalat rezultatul în toată splendoarea lui, având în vedere că, până de curând, a fost nevoită să poarte un corset special.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Februarie 2017
Stire din Monden : "Pur și simplu nu există cineva ca mine"
Sâmbătă, 15 August 2015
Stire din Eveniment : ZIUA MARINEI ROMÂNE 2015, ÎN IMAGINI
Pagina a fost generata in 1.8535 secunde