Vica, despre scandalul dintre Pițurcă și Mutu: "S-au înjurat rău"

336
Vica, despre scandalul dintre Pițurcă și Mutu:
După ce s-a aflat în exclusivitate că Pițurcă și Mutu s-au certat din cauza fostei amante a selecționeru-lui României, Vica Blochina con-firmă povestea, conform click.ro.

Surse bine informate au povestit că, în 2000, Pițurcă și iubita lui de atunci, Vica Blochina, se aflau la un restaurant. În același local au apărut Adi Mutu și Gigi Becali, iar de aici până la scandal n-a mai fost decât un pas.

"Gurile rele" spun că Becali, bun prieten cu tehnicianul, ar fi fost capul răutăților și cel care l-a încurajat pe Mutu să o abordeze pe Vica. Blonda l-a refuzat, însă această întâmplare a ajuns la urechile lui Pițurcă. Selecționerul și-a ieșit din minți și l-a făcut praf, la telefon, pe fotbalist. Din acel moment, o perioadă lungă de timp, Mutu și Pițurcă nu și-au mai vorbit.

Lituanianca Vica a confirmat episodul la Antena 2: "Am fost la masă cu Piți. În ziua respectivă, au venit la Lido și Gigi Becali cu Adi. După ce am plecat, m-a sunat Mutu. Nu a fost vina lui, pentru că l-a pus Gigi. Eu i-am zis lui Piți, ce era să fac? I-am explicat că a fost un gest urât, dar că l-a pus Becali. Piți s-a supărat, l-a sunat pe Adi, s-au certat și s-au înjurat rău. Deși ulterior s-au împăcat, Piți i-a purtat ranchiună și îi poartă și acum".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 27 Martie 2013
Stire din Economie : URMĂRILE SCANDALULUI CĂRNII DE CAL
Pagina a fost generata in 0.3642 secunde