Vezi ce alți mari artiști români vor fi onorați cu o stea pe Walk of Fame din Capitală

1202
Vezi ce alți mari artiști români vor fi onorați cu o stea pe Walk of Fame din Capitală - walkoffame-1317125940.jpg
Doi mari actori români vor primi, joi, câte o stea pe Walk of Fame - Aleea Celebrităților din București, în semn de recunoaștere pentru întreaga lor carieră.
Este vorba despre Ileana Stana-Ionescu și Sebastian Papaiani, cunoscuți actori de teatru și film, care au însuflețit numeroase personaje memorabile, având peste 100 de roluri jucate pe parcursul a mai bine de cinci decenii.
"Ileana Stana Ionescu și Sebastian Papaiani sunt doi creatori de viață, permanent tonici, radianți, ce depășesc luminile scenei și ale ecranului în orice împrejurări. Ei au reușit, prin prezența lor plină de farmec și de căldură, să transmită energii pozitive, contagioase, de viață și bucurie. Stelele de pe Walk of Fame sunt în semn de gratitudine, pentru că ne-au oferit asemenea trăiri în toți acești ani de activitate. Le mulțumesc pentru dăruirea lor și pentru prietenia de care au dat dovadă, atunci când au acceptat ca stelele lor să strălucească în același timp", a declarat directorul Teatrului Metropolis, George Ivașcu, citat de Mediafax.ro.
Pe Aleea Celebritătilor din Piața Timpului se află deja stelele altor mari personalități: Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Amza Pellea (postum), Maia Morgenstern, Alexandru Tocilescu și Tamara Buciuceanu-Botez.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3285 secunde