Vezi aici ce interdicții le-a pus Andreea Raicu prietenilor săi

561
Vezi aici ce interdicții le-a pus Andreea Raicu prietenilor săi - andreearaicu1-1350721999.jpg

După 14 ani de fumat, Andreea Raicu are o repulsie față de tutun și ar face orice ca persoanele din jurul său să renunțe la acest viciu, informează canca.ro

Spre exemplu, acasă la ea, sau atunci când merge la întâlniri de afaceri, vedeta  spune în față celor cu care se vede să stingă țigara și să nu fumeze în prezența sa. Mai mult, în casa sa, niciun invitat nu-și aprinde țigara, iar când dă peste un fumător înrăit, Raicu îi ține predici acide.


"După 14 ani, timp în care am fumat peste 100.000 de țigări, într-o zi am spus: stop! De azi nu mai fumezi! Nu am citit cărți, nu am luat pastile, n-am folosit plasturi. Am decis că nu mai vreau să fiu dependentă de ceva ce-mi face rău. Nu a fost ușor la început, dar a fost mult mai simplu decât am crezut! Nu am renunțat la nimic din ceea ce făceam până atunci și nici nu m-am îngrășat, asta fiind una din spaimele mele cele mai mari. Cu fiecare zi care trecea fără să fumez mă simțeam mai bine, mai încrezătoare și mai mândră de mine", a povestit Andreea Raicu, citată de aceeași sursă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Septembrie 2012
Stire din Sănătate : Reîncepe programul Stop Fumat la Constanța
Pagina a fost generata in 0.2037 secunde