Vedetele noastre au silicoane, dar nu recunosc!

8919
1
Vedetele noastre au silicoane, dar nu recunosc! - vedetesilicoane-1375362691.jpg
Numeroase vedete autohtone au apelat la bisturiu pentru a-și mări sânii, înainte sau imediat după ce au devenit cunoscute. Însă, o parte dintre acestea nu recunosc în ruptul capului.

Despre Andreea Bălan circulă de ani de zile zvonul că și-ar fi mărit bustul, însă ea a dezmințit acest lucru, ori de câte ori a avut ocazia. Zvonurile au căpătat iar contur după apariția ultimului ei clip, "Like a Bunny" în 2001, însă cântăreața a negat din nou cu vehemență. Mai mult, Andreea a recunoscut că are bustul mai mare, dar susține că mărirea bustului se datorează unor anticoncepționale.

Bănuită că și-ar fi pus și ea silicoane, Inna spune că natura este cea care a înzestrat-o cu un corp perfect. Cântăreața îi contrazice pe cei care o acuză de acest lucru. "Sunt foarte mulțumită de cum arăt, nu am nicio operație estetică", a spus Inna la un moment dat.

Andreea Marin nu a recunoscut niciodată că ar fi apelat la implanturile cu silicon. Totuși, primele zvonuri privind mărirea bustului ei au apărut la scurt timp după ce s-a impus la TVR1 cu emisiunea Surpize, surprize. Recent, sânii vedetei au fost iar motivul unor controverse.

Iuliana Luciu, sora Nicoletei Luciu a stârnit suspiciuni cu sânii ei măriți peste noapte. Ea a pus mărirea sânilor pe seama faptului că se îngrășase câteva kilograme în plus. "Având 10 kilograme în plus, automat eram mai grasă, aveam și picioarele groase și fundul mai mare, dar nimeni n-a zis că mi-am pus silicon în fund", a spus ironic, vedeta.

Ramona Bădescu a fost suspectată pentru mărirea bustului cu implanturi mamare, însă Ramona a infirmat orice zvon legat de acest lucru. "Sânii mei par mai mari acum din cauza unor trucuri fotografice. Nu mi-am făcut implant cu silicon, mie îmi este foarte frică de operații. În plus, eram ceva mai slabă", a spus recent Ramona, pentru Click!

Mădălina Ghenea a apelat la chirurgia estetică încă de la 16 ani. Complexată de faptul că avea sânii mici, olteanca și-a mărit bustul fără să stea pe gânduri. Modelul și-a văzut visul cu ochii în vacanța de vară, după absolvirea clasei a X - a. În următorul an școlar, ea și-a uimit colegii cu un bust impunător. Cu toate acestea, iubita lui Gerard Butler evită să vorbească despre acest subiect, scrie libertatea.ro.

Comentează știrea

TayZimKpScwUvjCNlDA
21 octombrie 2014
slaLolHINoUAoQvazdw

Ri4jzA kfvxvpwcilbq, [url=http://vrluhqdnzagd.com/]vrluhqdnzagd[/url], [link=http://cubfatkdwhlu.com/]cubfatkdwhlu[/link], http://hpnxyxkrllrk.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8431 secunde