Vedetă TV din România acuzată de proxenetism

957
Vedetă TV din România acuzată de proxenetism - 0312550bianca21aa802705c-1318605022.jpg
Bianca Drăgușanu este din nou târâtă într-un scandal mediatic. Două tinere susțin că aceasta, împreună cu iubitul ei, Adrian Cristea, le-ar fi abordat pe internet, propunându-le să se întâlnească cu diverși bărbați bogați în schimbul unor cadouri scumpe.

Fetele susțin că au și dovada în care vedeta le sugerează să facă sex cu un miliardar rus. Replica fostei Burlăcițe nu a întârziat să apară.

"Mi se aduce o acuzație foarte gravă. Eu le-am sfătuit pe fete să meargă la poliție dacă acest lucru s-a întâmplat, dar ele s-au dus la emisiuni tv. Nu vreau să vorbesc despre acest subiect, pentru că ar însemna să mă cobor la nivelul lor. Mi-am luat un avocat care va clarifica acest lucru. Am o meserie, vrând - nevrând sunt cineva, și nu pot vorbi cu astea care apar peste noapte și spun orice despre mine", a declarat Bianca Drăgușanu.

Și avocatul Biancăi a sărit în apărarea clientei sale și a declarat că le așteaptă zile grele pe cele două domnișoare. "Din ce am discutat cu Bianca, aceste știri sunt inventate. Ele sunt niște fete care doresc să fie luate în seamă de presă. După ce vom acționa în instanță, ele vor renunța la declarațiile lor. Nu poți să faci asemenea declarații în presă, dacă nu ai dovezi clare. Vom formula două plângeri penale pentru calomnie și atac la persoană", a explicat avocatul Biancăi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Septembrie 2011
Stire din Monden : Bianca, amendată cu 5.000 de euro
Pagina a fost generata in 0.2295 secunde