Van Damme a anulat divorțul! Actorul s-a împăcat cu soția lui

265
1
Van Damme a anulat divorțul! Actorul s-a împăcat cu soția lui - jeanclaudevandamme1024-1433166291.jpg
Jean-Claude Van Damme și soția sa, Gladys Portugues Van Varenberg, au anulat procedura de divorț inițiată în luna martie, după ce au decis să încerce să-și rezolve problemele de dragul celor doi copii.


"Știți, sunt atât de multe divorțuri în lume și este foarte rău pentru copii, aceasta este problema. Cuplurile trebuie să se străduiască să-și rezolve problemele, indiferent de ceea ce trebuie să facă. Am mai trecut prin divorț, nu este amuzant. Dacă oamenii pot rămâne împreună, ca în vremurile bune... recompensa nu se va lăsa așteptată", a spus actorul, pentru tmz.com.


Van Damme a cunoscut-o pe fosta culturistă Gladys Portugues când aveau amândoi puțin peste 20 de ani. Cei doi s-au căsătorit în 1987, însă Van Damme a părăsit-o pe Gladys Portugues după ce s-a lansat în cinematografie și a devenit cunoscut la Hollywood. Cei doi au divorțat în 1992, dar s-au recăsătorit în 1999 și au împreună doi copii, care sunt în prezent adulți.Van Damme a fost căsătorit de cinci ori și are trei copii: Kristopher, Bianca și Nicholas, scrie libertatea.ro.




Comentează știrea

Marius
3 iunie 2015
bani in timpul liber

Dacă îți dorești sincer să câștigi bani mai mulți decât la ora actuală, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să înveți să acorzi mult mai puțină atenție lucrurilor pe care le spun sau le fac cei din jurul tău și mult mai multă atenție "micuței voci" care îți vorbește în sinea ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5474 secunde