Valentina Pelinel vorbește despre divorțul de Cristian Boureanu

455
1
Valentina Pelinel vorbește despre divorțul de Cristian Boureanu - 4b6b236bvalentinapelinel-1400751294.jpg
Au luat prin surprindere pe toată lumea când au anunțat că pun punct unui mariaj de 9 ani. Valentina Pelinel și Cristian Boureanu așteaptă primul termen la divorț. În exclusivitate pentru Click!, frumoasa blondină a făcut primele declarații:


"Viața merge înainte. Este frumoasă. Totul este foarte civilizat între noi. Vorbim la telefon. După nouă ani petrecuți alături de un om era și normal să comunicăm. Nu îi înțeleg pe unii care ne compătimesc. Dacă noi am ales așa, înseamnă că ne este mai bine unul fără celălalt. Este păcat, într-adevăr, că s-a destrămat un cuplu frumos", ne-a spus modelul.


Valentina a lămurit și problema datoriilor despre care s-a vorbit atât de mult. Cristian Boureanu a fost executat silit de bănci pentru datorii de milioane de euro, însă nici acest lucru nu este, potrivit Valentinei, un motiv suficient de divorț.


"Nu l-am părăsit pe Cristi pentru că avea datorii. Noi nu ne-am căsătorit din interes și nu avem nimic de împărțit. Nici nu încape vorba de partaj. Eu mi-am ales un bărbat superb, sunt sigură că deja s-a format coadă la ușa lui și eu, recunosc, că am admiratorii mei. Acum fiecare pleacă așa cum a venit. Soțul meu nu mi-a găsit nici un mesaj compromițător în telefon, iar mama nu încearcă să ne împace", a adăugat Valentina Pelinel, scrie click.ro.


Comentează știrea

DRAGOS
10 martie 2015
LUCREAZA COMOD DE ACASA

Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1729 secunde