Valentina Pelinel, mărturisiri după divorț

416
1
Valentina Pelinel, mărturisiri după divorț - 14valentinapelinelbolero24864427-1430394334.jpg
Valentina Pelinel a recunoscut că divorțul a făcut-o mult mai matură. "Sunt o tipă cerebrală și perfecționistă, dar, când vine vorba de dragoste… m-ai pierdut. Eu pentru iubire sunt în stare să sacrific orice, nimic din ceea ce ai putea să ai nu se compară cu iubirea. Divorțul m-a maturizat. Nu îl iau ca pe un eșec, consider că a fost o etapă în viața mea care s-a terminat. Nu toată lumea are norocul să-și găsească jumătatea din prima", a spus Valentina la "Refresh by Oana Turcu".

Fotomodelul a vorbit despre perioada de început din SUA: "Primul an în America a fost greu. Agenția unde lucram a investit mult în mine. Aveam acnee, a trebuit să o tratez. Dantura mea lăsa de dorit și a trebuit să îmi pun fațete și să am un zâmbet de reclamă".

Comentează știrea

liliana
7 mai 2015

Fa ceva cu viata ta! Lucrezi la calculatorul tau. Castiga-ti linistea financiara folosind timpul si calculatorul tau, full-time sau part-time, cum vrei tu! Conteaza ce vei face de acum incolo, nu ce ai facut pana in acest moment. Beneficiezi de curs online gratuit si apoi indrumare pas cu pas! Vino cu noi sa cucerim piata nationala si mondiala si sa castigam bani. Suntem mii de parteneri! Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Astept de la tine seriozitate si dorinta de a invata ceva nou si de viitor. Ofer alte detalii (si daca doresti o sa ne cunoastem) dupa ce trimiti textul "Vreau informatii'' la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2324 secunde