Mai multe ştiri online:

Un nou scandal o leagă pe Alexandra Stan de fostul ei iubit, impresarul bătăuș Marcel Prodan

Ştire online publicată Sâmbătă, 01 Februarie 2014. Autor: Cuget Liber Online.
Numele celor doi e acum pe lista de urmărire a unei firme de recuperare. Un afacerist turc îi caută pentru o datorie de aproape 200.000 de euro.


Se pare că Alexandra Stan și Marcel Prodan, pe vremea când nu doar că mai erau iubiți, dar și colaborau profesional, au semnat cu un afacerist turc un contract foarte bănos.


Cei doi ar fi încasat suma de 50.000 de euro ce reprezenta un avans pentru mai multe spectacole pe care solista blondă ar fi trebuit să le onoreze în noiembrie 2012, dar nu a mai făcut-o.


„Clientul nostru deține un lanț de cluburi de noapte în Turcia. A plătit un avans de 50.000 de euro, pentru mai multe spectacole pe care Alexandra Stan trebuia să le susțină acolo, dar nu a mai făcut-o. O persoană care o reprezintă ne-a spus că ea nu are nici o vină, dar va trebui să demonstreze asta cu hârtii. Va scăpa doar dacă va demonstra că nu știa nimic despre acel angajament. Banii au fost încasați pe o firmă din Panama care e pe numele lui Marcel Prodan (fostul ei iubit și impresar, n.r.)", a spus, pentru Click!, avocatul Iulian Urban, angajat de afceristul turc, scrie showbiz.ro.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8574 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4037 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2960 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8438 secunde