Un nou divorț în showbiz. Laurette și-a luat fetița și a plecat

417
Un nou divorț în showbiz.  Laurette și-a luat fetița și a plecat - laurette-1372937285.jpg
După cinci ani de relație, Laurette și-a luat fetița și a părăsit căminul conjugal. Au fost împreună cinci ani, iar primul hop al relației lor a avut loc la începutul anului 2011. Atunci, Laurette a bănuit că Mihai o înșeală cu o altă mulatră - Agnes Matoko.

Timpul a trecut, apele s-au domolit, iar la sfârșitul anului 2011, mulatra a rămas însărcinată. Deși apropiații celor doi au crezut că venirea pe lume a fetiței lor i-a unit și păreau cu adevărat fericiți, problemele au intervenit din nou în relația de cuplu. Laurette a devenit tot mai tristă și mai abătută, însă a preferat să păstreze tăcerea, chiar dacă prietenele au rugat-o să le spună ce se întâmplă cu ea.

"În ultimele săptămâni, Laurette a fost tot mai supărată. Am văzut-o singură, fără Mihai. Știu că au probleme în relație, dar a nu a vrut să spună despre ce e vorba. A zis că nu vrea să discute despre asta, deocamdată", a declarat o sursă din anturajul mulatrei.

Mai mult, luni după-amiază, Laurette și-a luat fetița și a plecat de acasă. "Nu vreau să vorbesc despre asta. Mă descurc eu", a declarat fosta asistentă TV, scrie showbiz.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Iunie 2013
Stire din Sport : Gigi Becali a ales...divorțul
Pagina a fost generata in 1.8183 secunde