Un actor din "Harry Potter" a fost găsit mort în Death Valley

123
Un actor din
Actorul britanic David Legeno, care joacă rolul unui vârcolac în saga fantastică 'Harry Potter', a fost găsit mort în Death Valley, California (vestul Statele Unite), informează France Presse, conform Agerpres.
Potrivit poliției, actorul, în vârstă de 50 de ani, cu statură atletică, se pare că a murit din cauza căldurii intense din acest parc natural deșertic, considerat a fi cel mai călduros loc din Statele Unite în timpul verii, când temperaturile depășesc în mod frecvent 49 de grade Celsius.
"Cadavrul a fost identificat ca fiind cel al lui David Legeno, cetățean britanic de 50 de ani", a indicat poliția din Inyo County într-un comunicat publicat joi și consultat vineri, scrie AFP. Poliția continuă să ancheteze cauzele exacte ale decesului, dar se pare că acesta a intervenit din "cauze naturale".
Trupul actorului a fost găsit duminică de doi excursioniști în apropiere de Zabriskie Point, un loc din parc cu peisaje spectaculoase, care a dat numele unui celebru film al lui Michelangelo Antonioni în 1970.
Născut la Londra, David Legeno, boxer profesionist și expert în arte marțiale, a interpretat rolul vârcolacului Fenrir Greyback în trei episoade din filmul 'Harry Potter'. De asemenea, el a jucat în serialul de televiziune 'Borgia' și în 'Batman Begins'.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.9469 secunde