Uite ce mănâncă Anca Țurcașiu pentru a avea un corp de puștoaică la 43 de ani

1112
Uite ce mănâncă Anca Țurcașiu pentru a avea un corp de puștoaică la 43 de ani - 18ancaturcasiuvegetariana613b164-1385374707.jpg
Senzuala solistă Anca Țurcașiu (43 de ani) și-a atras invidia cu talia ei de viespe. Dar pentru această performanță greu de egal pentru o femeie de vârsta ei, artista are și o rețetă proprie, care poate fi însă preluată cu greu de alte colege de breaslă, nu de alta, dar dieta cam pișcă la limbă.


Prezentă zilele trecute la un eveniment dedicat oamenilor de afaceri din Bacău, artista ne-a declarat că se menține în formă cu...ardei iuți, dar nu de orice fel, ci cu cei proveniți din Kuala Lumpur, Malaezia. Un timp a preferat ardeii românești, dar, dat fiind că are nevoie să știe în ce condiții sunt crescuți, și-a făcut o mică plantație acasă, unde a pus semințe aduse din Asia: "Am tot fost întrebată cum mă mențin în formă. Nu-mi place să vorbesc despre asta! E ceva mai aparte. Mănânc ardei iuți. Mulți. Cred că de asta îmi mențin talia! Câți mănânc? 7-8 pe zi, poate și mai mulți!", a spus Anca Țurcașiu, zâmbind. Zilele trecute, vedeta le-a cântat oamenilor de afaceri din Bacău, prezenți la Topul Firmelor, scrie libertatea.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5218 secunde