U2 susține un concert gratuit la Berlin

158
U2 susține un concert gratuit la Berlin - 535ce4910ea090891dcd3608e58666b0.jpg
Trupa irlandeză U2 va susține un concert gratuit în fața celebrei Porți Brandenburg, săptămâna viitoare, în aceeași seară în care are loc gala MTV Europe Music Awards de la Berlin, au anunțat, ieri, organizatorii ceremoniei.
Concertul de pe 5 noiembrie va avea loc cu patru zile înainte de cea de-a 20-a aniversare a căderii Zidului Berlinului, unul dintre simbolurile Războiului Rece, care a despărțit orașul Berlin și națiunea germană timp de aproape 50 de ani. Zidul a fost dezmembrat în lunile care au urmat evenimentului istoric, iar cele două state germane s-au reunit 11 luni mai târziu, în 1990.
Potrivit MTV Networks International, deținut de Viacom Inc., biletele pentru acest concert vor fi gratuite și sunt disponibile pe site-urile www.u2.com și www.mtvema.com, începând de ieri.
Jay-Z și Robbie Williams se numără printre artiștii care vor concerta la gala anuală de decernare a premiilor MTV Europe Music, considerată una dintre cele mai mari ceremonii muzicale organizate în afara Statelor Unite.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 28 Octombrie 2009
Stire din Monden : Yann Tiersen concertează la București
Pagina a fost generata in 1.9981 secunde