U2 în concert live pe Youtube

299
Trupa irlandeză de rock U2 a anunțat că un show al său, programat pentru duminică, 25 octombrie, pe stadionul Rose Bowl în Pasadena (California), va fi difuzat în direct pe site-ul YouTube, informează AFP.
"Trupa dorea să facă un astfel de lucru de foarte multă vreme", a declarat managerul Paul McGuinness, într-un comunicat, pe site-ul oficial al U2. "Este ocazia ideală pentru ca petrecerea să depășească granițele stadionului", a adăugat acesta.
"Fanii parcurg câteodată distanțe lungi pentru a-i vedea pe cei de la U2, de data aceasta, U2 poate să meargă la ei, în lumea întreagă", a spus managerul.
Concertul de duminică, programat la ora locală 20.30 (03.30 GMT), va fi difuzat în direct pe YouTube, fiind dis-ponibil în 16 țări (Australia, Brazilia, Canada, Coreea de Sud, Marea Britanie, Spania, Statele Unite, Franța, India, Irlanda, Israel, Italia, Japonia, Mexic, Noua Zeelandă, Olanda).
"Conducerea YouTube este încântată să furnizeze publicului în lumea întreagă un spectacol în direct și în streaming al unuia din cele mai mari grupuri din lumea întreagă", a declarat Chris Maxcy, însărcinat cu parteneriatele în cadrul YouTube, într-un mesaj pe blogul site-ului.
YouTube se îndreaptă din ce în ce mai frecvent spre difuzarea de evenimente în direct, întrucât proprietarul său, Google, care l-a cumpărat pentru suma de 1,65 miliarde de dolari, în 2006, încearcă să-l facă mai rentabil.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 21 Octombrie 2009
Stire din Monden : Concert Pink Martini, la București
Marţi, 20 Octombrie 2009
Stire din Monden : Și-a pierdut  virginitatea la 13 ani
Marţi, 20 Octombrie 2009
Stire din Monden : "Polițist, adjectiv", la Oscar 2010
Luni, 19 Octombrie 2009
Stire din Monden : Madonna riscă să fie evacuată
Luni, 19 Octombrie 2009
Stire din Monden : Și altfel despre Osama Ben Laden
Luni, 19 Octombrie 2009
Stire din Monden : Un nou personaj în familia Simpson
Pagina a fost generata in 2.9124 secunde