Transfer pe piața iubitelor de fotbaliști! Nilă a schimbat-o pe Cruduța cu blonda lui Cristea

210
Transfer pe piața iubitelor de fotbaliști! Nilă a schimbat-o pe Cruduța cu blonda lui Cristea - vedetevedetecrudu2e441c6a9c0-1410775326.jpg
În timp ce weekendul trecut Daniela Crudu vărsa lacrimi amare pentru fostul iubit Mihai Costea, fotbalistul petrecea noaptea tocmai la Râmnicu Vâlcea, în compania Denisei Botcari, la același hotel unde obișnuia să o cazeze și pe fosta asistentă TV.

Încurcate mai sunt căile showbizului autohton. Deunăzi, Daniela Crudu își striga în gura mare dragostea pentru Mihai Costea și susținea, sus și tare, că în cel mai scurt timp vor ajunge în fața altarului. Surpriză, însă! Recent, cei doi și-au spus "adio", iar vinovat de această despărțire pare a fi chiar fotbalistul. Acesta s-ar fi îndrăgostit de o altă domnișoară, care-l face să simtă din nou "fluturi în stomac".


Tânăra este Denisa Botcari, nimeni alta decât blonda care, în această vară, și-a trecut în palmares mai mulți burlaci cu notorietate, printre care Adrian Cristea, Liviu Vârciu, Irinel Columbeanu și Cristian Daminuță. Potrivit libertatea.ro, Denisa și Mihai și Nilă s-au ascuns în Râmnicu Vâlcea, orașul natal al sportivului, pentru a-și trăi în liniște idila.


Doar că ei au fost recunoscuți, încă de la intrare, de câțiva clienți ai Hotelului Simfonia, la care s-au cazat, precum și de persoane dintr-un bar în care cei doi, însoțiți și de un prieten, au petrecut doar... trei minute.


"Păreau foarte îndrăgostiți. El era tare grijuliu cu ea. Denisa era îmbrăcată într- o rochie roșie, foarte sexy, care a atras toate privirile", a mărturisit pentru Libertatea un client din respectivul local.


Contactat pe marginea acestui subiect, Mihai Costea a stat pe gânduri câteva secunde. El nu a negat, dar a ales să nu ofere amănunte despre noua femeie din viața lui: "Prefer să nu vorbesc acum despre asta, toate la vremea lor", scrie libertatea.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.893 secunde