Tom Boxer: «Antonia m-a lucrat! Am rămas fără bani»

417
Tom Boxer: «Antonia m-a lucrat! Am rămas fără bani» - antoniaiacobescu79015-1395316247.jpg
Scandal monstru în muzică! Tom Boxer îi acuză pe Antonia și casa de discuri Roton că l-au înșelat cu sute de mii de euro.
Război în lumea muzicală. Casa de discuri Roton e acuzată de înșelăciune după ce a "furat-o" pe Antonia și nu i-ar fi plătit banii cuveniți lui Tom Boxer, cel care a scos-o din anonimat.


Artistul a făcut plângere la Parchet și susține că a fost păcălit cu sute de mii de euro. Nici Roton nu se lasă și l-a dat în judecată pentru că nu și-a respectat contractul.


Cosmin Simionică, cunoscut sub numele de Tom Boxer, a trecut la fapte. După ce a tot arătat cu degetul spre cei cu care colaborează de aproape 10 ani, artistul a făcut plângere la Parchet  pentru a i se face dreptate. 


"Roton m-a furat și pe față, și pe spate. Muzica mea a generat sume de bani destul de mari, iar în momentul în  care trebuia să-mi dea partea mea de bani nu a făcut treaba asta. M-au convins să semnez niște acte că au folosit sumele alea mari de bani pentru a mă promova. Nu știu ce a însemnat promovare,  dar trebuia să existe niște acte, care însă nu există", ne-a spus Tom Boxer.


Pentru a demonstra că a fost tras în piept, artistul, ajutat de un avocat și de un contabil, a luat la puricat, în urmă cu câteva luni, toate hârtiile. "Vorbim aici de 150.000-200.000 de euro. Nu știu câți bani a încasat Roton pentru toată muzica mea din ultimii zece ani. La mine ajungeau mii de euro, când ei încasau zeci-sute de mii. Eu nu am vrut să-i dau în judecată pe cei de la Roton că îmi datorează bani, dar au comis o infracțiune. Am depus o plângere la Parchet, are număr de dosar și Parchetul a luat legătura deja cu ei", ne-a explicat producătorul muzical, scrie click.ro, în exclusivitate.


Tom Boxer spune că neînțelegerile dintre el și casa de discuri datează exact din perioada în care acesta a fost lăsat baltă de Antonia, solista pe care a "descoperit-o" în 2008 și pe care a făcut-o celebră cu melodia "Morena".


"Are legătură cu Antonia, bineînțeles. S-au întâlnit în spatele meu, m-au pus în situația de a pierde foarte mulți bani. Mi-au închis contractul pe care îl aveam cu Antonia și cu ei.  Antonia m-a lucrat, dar nu știu dacă a fost ideea ei. Ea a fost artistul meu, iar Roton-ul mi l-a furat pe față și a încasat toți banii", a mai spus, supărat, Tom Boxer. Contactați telefonic, reprezentanții casei de discuri Roton nu au dorit să comenteze în nici un fel despre acest subiect.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 04 Februarie 2014
Stire din Monden : Antonia se vede pe ascuns cu Velea!
Pagina a fost generata in 1.6783 secunde