Țiriac, sceptic în privința căsniciei lui Ilie Năstase cu Brigitte

391
Țiriac, sceptic în privința  căsniciei lui Ilie Năstase cu Brigitte - nastasesibrigitte-1380802741.jpg
Ion Țiriac și Ilie Năstase au o relație de prietenie care durează de aproape 50 de ani, însă cei doi nu ratează nicio ocazie de a se ironiza și a se tachina reciproc.

Se pare că o astfel de glumă a celor doi i-a lăsat mască pe invitații prezenți la cununia civilă a fostului tenisman Ilie Năstase cu Brigitte Sfăt, care a avut loc, în iunie, la Timișoara.

Într-un schimb de replici ironice, Țiriac l-ar fi sfătuit pe Năstase ca, odată cu semnarea certificatului de căsătorie, să semneze și actul de divorț: "Ce fac, Ioane, să semnez?".

Replica lui Țiriac a fost incredibilă: "Semnează. Dar când plecăm de aici, să semnezi și actele de divorț, ca să nu faci două drumuri!", a povestit, pentru ring.ro, un apropiat al acestora.

Chiar dacă Ilie Năstase nu s-a arătat deranjat de sfatul prietenului său, se pare că acest comentariu i-a cam stânjenit pe cei prezenți la eveniment.

"Știu că Țiriac mai face câteodată glume la adresa mea, dar nu mă supăr. Îi place să mă înțepe ori de câte ori mă prinde. E un om spiritual. Treaba e că, spre deosebire de mine, el nu o să se însoare niciodată. Nu știu de ce! Poate nu îi mai plac femeile, poate s-a dat cu bărbații...", a mai spus fostul tenisman. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 4.367 secunde