Tipuri de femei care-i înnebunesc pe bărbați

1619
Tipuri de femei care-i înnebunesc pe bărbați - tipuridefemei-1334934831.jpg

Femeile sexy sunt pentru bărbați, asemeni culorii roșii pentru tauri. Este puțin probabil ca un bărbat să rămână impasibil în fața unei femei sexy, iar reprezentantele sexului frumos nu mai trebuie să se vopsească blonde pentru a fi apreciate. Iată ce tipuri de femei sexy îi înnebunesc pe bărbați, potrivit sfatulparintilor.ro.

Femeile sexy se îmbracă în roșu
Potrivit psihologilor de la Universitatea din Rochester femeile îmbrăcate în roșu nu doar captează atenția bărbaților, ci le și stârnesc sentimentele amoroase, deși ei nu sunt conștienți de acest efect. Iar în dormitor o lenjerie de culoarea focului va aprinde instantaneu dorința bărbatului. Nu rămâne decât să vă bucurați împreună de ce va urma.

Femeile fără umor sunt mai sexy în mintea unor bărbați
Știm că pare surprinzător, însă pentru bărbați femeile foarte amuzante nu sunt deloc atrăgătoare. Mai mult decât atât, femeile cu un simț al umorului dezvoltat chiar îi intimidează pe bărbați. Probabil că le este teamă că vor fi eclipsați și nici unui bărbat nu-i place să fie vioara a doua în propria familie.

Femeile sexy au buze generoase
Universitatea din Manchester a publicat un studiu care a concluzionat faptul că buzele generoase sau rujate sunt cele mai atrăgătoare pentru bărbați. Gândiți-vă numai că în visele erotice ale bărbaților întotdeauna partenera este o femeie cu o gură generoasă.

Brunetele sau șatenele sunt mai sexy decât blondele
Contrar credințelor tradiționale, bărbații preferă brunetele și șatenele în defavoarea blondelor. Aceasta este concluzia surprinzătoare la care a ajuns un site de socializare după ce s-au chestionat o mulțime de bărbați.

Pentru unii bărbați, femeile sexy au brațele lungi
Cercetătorii de la Universitatea New South Wales din Sydney au descoperit că femeile care au brațele lungi sunt chiar mai atractive decât cele care au picioare lungi. Și aceasta este o concluzie surprinzătoare mai ales că podiumurile de modă sunt pline de femei cu picioare interminabile și, se pare, nimeni nu le-a remarcat brațele.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 06 Aprilie 2012
Stire din Monden : Ce greșeli fac bărbații în pat
Sâmbătă, 21 Aprilie 2012
Stire din Monden : Adelina Pestrițu, o mireasă sexy
Joi, 22 Martie 2012
Stire din Monden : Ești bun la pat?
Pagina a fost generata in 0.3282 secunde