Teo Trandafir: "Vreau să mă întorc la televizor"

440
1
Teo Trandafir:
Fosta vedetă TV Teo Trandafir își dorește să revină în televiziune, pentru că asta știe ea să facă cel mai bine, după cum își motivează chiar ea afirmațiile.

"Vreau să mă întorc la televizor, pentru că nu știu să fac altceva mai bine. Aș vrea să mă întorc în televiziune, dar nu știu ce aș putea face, pentru că eu să-l urmăresc pe unul sau pe altul cu mașina că se plimbă prin ploaie sau cine cu cine s-a pupat mi-e foarte greu. Poate se inventează o nișă și pentru dromaderi", a comentat Teo cu ironie, în emisiunea "Punctul de întâlnire", de la Antena3.

Teo Trandafir a aflat cu durere de accidentul provocat de Șerban Huidu. Aceasta este alături de el și crede că ceea ce i s-a întâmplat nu este vreun ghinion, ci o mare nenorocire.

"Foarte multă lume vorbește despre ghinion când vine vorba despre Șerban. Eu zic că nu este ghinion, ci este o nenorocire. Șerban a făcut greșeli, din același motiv pentru care toți facem greșeli. A crezut că lui nu i se poate întâmpla", spune Teo. "Ca și mine, el a crezut că poate. Și eu am crezut că pot să ridic o sacoșică, dar nu am putut. Îl înțeleg", a mai declarat Teo.

Comentează știrea

criticonline
18 octombrie 2011
Mai fato !

cind imi aduc aminte cum ai votat in scurta ta activitate parlamentara , mi se face rau . chiar tu primesti bani, salariu, pensie de la parlamentul tarii noastre Romania ?m-am interesat , sunt locuri libere la socola pentru tine

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 4.739 secunde