Ștefan Stan încă mai merge la psiholog după despărțirea de Andreea Mantea

301
Ștefan Stan încă mai merge la psiholog după despărțirea de Andreea Mantea - img9370-1391772474.jpg
A iubit cu patimă și nu îi este nici acum ușor să uite amintirile care îl mai leagă de Andreea AMntea. Ștefan Stan a recunoscut că apelează la un psihoterapeut care îl ajută să rămână o persoană cu capul pe umeri.  


"Vocea României" a povestit că a avut momente de cumpănă în viață, iar separarea de cea care i-a pus inima pe jar și a fost la un pas de a ajunge în fața altarului cu ea i-a dat mari bătăi de cap. Ștefan Stan a mărturisit că a rămas o persoană verticală și datorită spijinului pe care l-a primit de la specialiști.


"De aproape un an, de când m-am separat de Andreea, merg constant la doctor. La început, pentru a putea trece peste despărțirea de ea, dar și pentru a-mi păstra mințile, deoarece statutul de persoană publică e greu de dus.


Nu mi-e rușine să recunosc că apelez la un psihoterapeut, mi se pare normal să merg și acum sunt foarte bine.


Încă mă mai duc la ședințele de terapie. Știu că m-am trezit după concursul «Vocea României» că sunt foarte cunoscut și am considerat că un psiholog mă poate ajuta să nu o iau razna și să mă mențin pe linia de plutire.


Viața de persoană publică e cu dus și întors, iar eu vreau să rămân tot Ștefan Stan, nu o vedetă'', a povestit Ștefan Stan la Antena Stars, scrie click.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4838 secunde