TATĂL OANEI ÎL DESFIINȚEAZĂ PE IRINEL. AMENINȚĂ CĂ-ȘI "DEZMOȘTENEȘTE" FIICA

2684
TATĂL OANEI ÎL DESFIINȚEAZĂ PE IRINEL. AMENINȚĂ CĂ-ȘI
Gheorghiță Cojocaru ar fi rupt orice legătură cu fiica sa, Oana, după ce tânăra în vârstă de 21 de ani s-a cuplat cu Irinel Columbeanu, spun apropiații familiei fetei. 


Mai mult, "socrul" miliardarului de la Izvorani ar amenința că-și "dezmoștenește" fiica, refuzând să accepte o astfel de relație. CANCAN.RO are toate detaliile.




Irinel Columbeanu (61 de ani) are o iubită nouă, de care pare mai îndrăgostit ca niciodată! Este vorba despre manechinul Oana Cojocaru (21 de ani). La fel ca Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu, actuala iubită a omului de afaceri s-a născut și a crescut în județul Bacău.


Relația nu pare a fi, însă, deloc agreată de tatăl tinerei, Gheorghiță Cojocaru. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat, în exclusivitate, că bărbatul nu ar vrea să mai audă de fiica sa, după ce aceasta s-a cuplat cu cineva care i-ar putea fi chiar și bunic.

"Gheorghiță refuză, pur și simplu, să accepte o asemenea relație. Nu mai vorbește deloc cu ea după ce a început legătura amoroasă cu Irinel. Amenință că o «dezmoștenește». Cei doi au mai fost certați în trecut, când Oana a renunțat la prima facultate pentru a se concentra pe cariera de manechin. Însă colegele de la agenție au convins-o că este bine să aibă studii superioare, motiv pentru care s-a reînscris la o nouă facultate. Hyperion și Universitatea Tehnică de Construcții București sunt cele două facultăți pe care le-a frecventat. După ce și-a reluat studiile, tatăl a iertat-o și au început, din nou, să vorbească", a povestit, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, o persoană apropiată de de Gheorghiță Cojocaru, tatăl Oanei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3338 secunde