Sylvia s-a iubit cu profesorul de geografie

655
Sylvia s-a iubit cu profesorul de geografie - sylvia-1320874480.jpg
În urma cazului elevei care și-a acuzat profesorul de viol, cântăreața Sylvia a povestit că a avut o relație, în perioada liceului, cu profesorul de geografie.

Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că Sylvia a avut acum ceva timp o relație cu profesorul său de geografie. Acum, pentru că de câteva zile a izbucnit un scandal și o elevă își acuză profesorul de la Liceul "Jean Monnet" de viol, cântăreața și-a amintit de pasiunea pe care a avut-o pentru profesorul său de geografie.

Sylvia a avut cu acesta o frumoasă poveste de iubire, care a durat cinci ani.

"Toate fetele din liceu erau disperate după el. Avea 27 de ani, era mai mare decât mine cu 11 ani", a mărturisit Sylvia, pentru "Poveștiri adevărate".

De altfel, cântăreața a făcut meditații cu profesorul de care s-a îndrăgostit, idila lor începând când ea era în clasa a XII-a.

"În clasa a XII-a, a făcut meditații cu mine, pentru că eu dădeam bac-ul la geografie. Atunci am început să ne înțelegem bine. Simțeam amândoi că lucrurile evoluează, mereu îmi aducea cadouri din călătoriile lui. Au fost sentimente intense pe care le-am trăit la maximum. Am stat aproape cinci ani împreună", a mai adăugat fru-moasa cântăreață.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 20 Octombrie 2011
Stire din Monden : Tentată  să facă  sex în trei
Pagina a fost generata in 0.6884 secunde