SURPRIZĂ în showbiz! OANA ZĂVORANU strânge GUNOAIELE de pe plajele din MAMAIA

272
1
SURPRIZĂ în showbiz! OANA ZĂVORANU strânge GUNOAIELE de pe plajele din MAMAIA - untitled-1371118391.jpg
Surpriză mare pe litoral! În weekend, turiștii au putut să o vadă pe plaja din Mamaia pe Oana Zavoranu, care, în loc să se relaxeze, ajuta la căratul unor saci plini de gunoaie. Oana era îmbracata sport și nu s-a ferit să ajute câteva persoane la curățenia de pe plajă! Mai mult, lipsită de fițe, bruneta a pus mâna și a luat doi saci plini ochi de resturi menajere și i-a cărat pe scările de lemn!




Spre surprinderea generală, Oana a luat și o mătură, apoi a ajutat la curățenie o fată care se ocupa și ea cu ordinea de pe plajă, ipostaza în care vedeta a fost imortalizată de paparazzi!


Reporterii WOWbiz.ro au aflat că Zavoranca a fost la mare cu iubitul ei, Răzvan Dumitrescu, dar nu în vacanță, așa cum probabil credea toată lumea, ci în scopuri profesionale! Se pare că cei doi pun la cale o nouă afacere, scrie showbiz.ro.


Comentează știrea

constantean
13 iunie 2013
teatru

Nu o cresd pe mincinoasa asta de Zavoranu nici daca o vad pe masina de la Ecosal cand vine in cartier sa ridice gunoiul. Asta e vrajeala mascata, nu o mai baga nimeni in seama si vezi Doamne a fost ea surprins acand facea pe milostiva. VVRAJEALA, VRAJEALA, VRAJEALA.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 Aprilie 2013
Stire din Monden : Pepe, pus la zid de Oana Zăvoranu
Pagina a fost generata in 2.918 secunde