Mai multe ştiri online:

Surpriză de proporții! Kate Middleton, însărcinată cu al treilea copil

Ştire online publicată Sâmbătă, 22 Octombrie 2016. Autor: Cuget Liber Online.
A trecut puțin timp de când a devenit mamă pentru a doua oară, dar Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, pare să fie pusă pe fapte mari. Conform presei britanice, ea ar fi însărcinată a treia oară. 


Potrivit publicației Life & Style Weekly, Kate Middleton este însărcinată cu cel de-al treilea copil, dar vestea cea mare nu a fost bine primită de sora ducesei.

Mai exact, Pippa Middleton nu s-ar fi bucurat de veste, întrucât s-a logodit recent cu omul de afaceri James Matthews și nu și-ar dori ca toată atenția să fie canalizată pe venirea pe lume a noului bebeluș și nu pe nunta sa.

„Pippa e foarte îngrijorată că sarcina surorii sale Kate îi va pune în umbră ziua cea mare a nunții. Pippa vrea cu mare disperare ca toată lumea să îi acorde ei mai multă atenție decât burticii de bebeluș a lui Kate. Pippa a ajuns să își planifice viața în jurul cele a lui Kate“, a mărturisit un apropiat al casei regale, potrivit libertatea.ro.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8707 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2783 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8204 secunde