Surorile lesbiene: "Lumea e tâmpită? De ce să fie incest că ne iubim?"

766
Surorile lesbiene:
Au vrut să fie celebre, însă talentul nu prea le-a ajutat. Isabell și Larissa Ipati au înființat, în urmă cu câțiva ani, trupa Roller Sis, "Se Thelo" fiind singura piesă care le-a ajutat să devină cunoscute. Despre ele nu s-a mai scris nimic, însă pe paginile personale de Facebook sunt foarte active și se bucură de faimă din cauza fotografiilor în care cele două apar în ipostaze indecente, chiar vulgare.


Isabel și Larisa sunt de părere că iubirea dintre ele este perfect normală. Cântărețele care locuiesc în Germania și aspiră la o carieră muzicală în România susțin că relația lor nu este incestuoasă, iar cei care gândesc asta sunt niște tâmpiți, după cum chiar ele i-au numit. Dincolo de gesturi tandre și săruturi, fetele spun că nu fac nimic altceva, dar recunosc totodată că le leagă o iubire puternică. Și, dacă nu cumva la mijloc este o confuzie între sentimentele de sânge și furnicăturile dragostei, mai poate fi vorba despre o mișcare de imagine asemănătoare celei cu care trupa TATU a încercat acum mai bine de zece ani să câștige celebritate la nivel mondial. 


"Eu zic că cine ne iubește ne place așa cum suntem, nebune, zăpăcite și adevărate. Pe noi ne-au atras întotdeauna  femeile. Noi nu am vrut să ieșim în lume, să apărem la TV. Toate lucrurile astea s-au descoperit la noi pe contul de Facebook. Eu am fost atrasă de sora mea. Relația noastră de sânge ne-a apropiat mult. Noi nu credem că facem ceva greșit. Eu cred că o să fim mereu împreună pentru că ne iubim", au mărturisit cântărețele la emisiunea Wowbiz. Isabel și Larisa au explicat că părinții nu se bagă în viața lor amoroasă și i-au catalogat drept "tâmpiți" pe cei care au spus că relația lor este incestuoasă.


"Părinții noștri nu se bagă în relația noastră. Noi suntem majore. De ce să fie incest că ne iubim? Lumea e tâmpită? Suntem surori, ceea ce facem noi este normal. Incest este între o femeie și un bărbat, nu între doua femei", au continuat cele două domnișoare, scrie libertatea.ro.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.227 secunde