"Sunt frumoasă în ochii soțului meu"

136
Cântăreața Andreea Bănică arată foarte bine, lucru cert. Într-un interviu pentru Ring, artista a mărturisit că este foarte mulțumită de felul în care se prezintă și că nu a apelat niciodată la medicul estetician și nici prin cap nu-i trece să facă așa ceva, spre deosebire de multe alte vedete de la noi care se înghesuie să se retușeze din bisturiu.

"Nu mi-am făcut operații estetice pentru că n-am avut nevoie. Și nici nu intenționez să fac acest pas. Am fost la estetician doar pentru a-mi scoate câteva alunițe de pe corp și pentru câteva tratamente pentru ten", a mărturisit blonda.

"Sunt mândră că la 35 de ani arăt așa fără să fi apelat niciodată la bisturiu", a adăugat ea.

Andreea Bănică a dezvăluit și ce anume face pentru a se menține în formă.

"Cred foarte mult în sport și într-o alimentație corespunzătoare. Mănânc ce trebuie, nu fac excese. Plus că armonia din familie mă ajută să mă simt împlinită și îmi dă putere să continui să fiu alături de fanii mei. Nu sunt perfectă, sunt conștientă de asta, dar sunt mul-țumită de felul în care arăt. Sunt frumoasă în ochii soțului meu și asta e tot ceea ce contează pentru mine", a încheiat cântăreața, scrie libertatea.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5896 secunde