"Sufletește, relația mea de acum a început când cea dinainte deja se încheiase"

168
1
Face ce face Antonia și iar îi irită pe cei din familia soțului ei, Vincenzo Castellano (27 de ani). Scandalul a reizbucnit după ce solista a declarat că i-a intentat un al doilea proces tatălui Mayei, de răpire a minorei. Ciro, socrul artistei, a reacționat imediat și a pus-o la punct pe artistă.


"De procesul acesta de răpire noi nu știm nimic, la noi nu a ajuns nici o hârtie. Antonia a fost acum o săptămână la noi, a stat în casa mea trei zile, e ridicol să ne acuze de așa ceva. De 20 de ani sunt în România, dar eu nu am avut nici o infracțiune. Ei îi place foarte mult circul ăsta și dacă stăm să ne gândim că mama ei și tatăl său vitreg au lucrat la circ, atunci se înțelege de ce-i place. Vincenzo a plecat din România de rușinea ei. A lăsat cluburile, mașinile de lux și a venit la Maya", a răbufnit, luni, tatăl lui Vincenzo.

Antonia spune că s-a cuplat cu Alex Velea, abia după ce s-a despărțit de italian. "Tot ce am făcut eu a fost după despărțirea mea. Legal, încă sunt căsătorită, pentru că formalitățile durează. Dar, sufletește și moral, relația mea de acum a început când cea dinainte deja se încheiase", explică artista, care pare extrem de fericită alături de Velea. Cei doi se înțeleg foarte bine și se răsfață reciproc cu lucruri mărunte. Într-o zi obișnuită, el îi face omletă la micul-dejun, iar ea, care de obicei nu bea cafea, a învățat să prepare licoarea pentru Alex. Chiar și când au program diferit se întâlnesc și iau masa împreună. Pentru cei care îi cer împreună la concerte, Antonia și Alex pun la cale un turneu în 2015, în mai multe orașe din țară.


Comentează știrea

mrs cythian
25 octombrie 2017
mărturie

Numele meu este Cynthia am from Romanian Vreau să-i mulțumesc doctorului Lamay Al Maktoum pentru că a readus fostul meu soț. Nimeni nu ma putut face să cred asta. A fost atât de deznădăjduită încât nu cred niciodată că soțul meu ex-am revenit la mine din nou, deși nu am crezut vreodată în vrăji magice sau altceva, dar mi sa spus de un prieten foarte apropiat despre asta. Am decis să o dau o potecă. Cu ajutorul doctorului Lamay Al Maktoum am reușit să-l înapoiez, după 2 ani de separare totală. Dacă citiți acest mesaj și v-ați confruntat cu durere în căsnicia / relația voastră, vreau să vă spun că sfârșitul că durerea și mizeria se fac. Dr. Lamay Al Maktoum este cheia care trebuie să deschideți toate ușile închise ale fericirii, bucurați-vă, iubirea și satisfacția în relația voastră / Căsătoria. Vă voi ajuta, lăsând e-mailul de mai jos "contactați-l pentru ajutor. astfel încât să puteți ieși din acea mizerie ([email protected]) acesta este e-mailul său direct și el va răspunde înapoi și vă va ajuta cu oriceproblemele pe care doriți să îl ajute. Și vă rog să fiți ascultători să urmați instrucțiunile.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 Septembrie 2014
Stire din Monden : Ce-i place Antoniei cel mai mult la Velea
Pagina a fost generata in 1.4193 secunde