Ștefan Bănică s-a căutat de boli cu transmitere sexuală

1017
Ștefan Bănică s-a căutat de boli cu transmitere sexuală - stefanbanicajr-1333735795.jpg

Bănică, n-ai fost băiat "cuminte"? Se pare că nu! Click! a aflat, în exclusivitate, că soțul Andreei Marin a avut ceva treabă la sfârșitul anului trecut la laboratoarele de analize. Motivul? A solicitat mai multe teste pentru depistarea unor boli cu transmitere sexuală. Totul s-a întâmplat la nici două luni după întâlnirile secrete pe care le-a avut cu cântăreața Lavinia Pârva. O suspiciune supărătoare l-a trimis pe Ștefan Bănică junior la analize, la sfârșitul lui noiembrie 2011.
Reporterii Click! au aflat că soțul "Zânei" a solicitat, la o clinică privată cunoscută din București, un set de cinci analize pentru o afecțiune care, în majoritatea cazurilor, este provocată de o boală venerică.
Adică, luată prin contact sexual de la un partener bolnav. Bănică a cerut la analize, printre altele, cultură secreție uretrală, identificare fungi și teste pentru depistarea chlamydia. Pentru tot setul de analize a plătit peste 200 de lei, conform buletinului de solicitare.
Conform specialiștilor, un astfel de set de analize se solicită pentru depistarea uretritei, provocată, în general, de o boală venerică. Trebuie spus că uretrita este cel mai frecvent sindrom al bolilor cu transmitere sexuală, întâlnit la bărbați, iar rezervorul de infecție pentru majoritatea uretritelor îl constituie femeia contaminată.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2483 secunde