Solistul trupei Linkin Park s-a SINUCIS / Detalii șocante despre moartea artistului

350
Solistul trupei Linkin Park s-a SINUCIS / Detalii șocante despre moartea artistului - 431597400-1500620051.jpg
Cunoscutul cântăreț Chester Bennington, solist al formației americane Linkin Park, s-a sinucis în cursul zilei de joi. Artistul avea 41 de ani. Trupul neînsuflețit al lui Chester Bennington a fost găsit de un angajat al familiei.


Surse din cadrul autorităților americane au declarat pentru TMZ că Chester Bennington era singur acasă când a decis să-și pună capăt vieții.

Potrivit sursei citate, familia sa se afla în oraș, iar trupul neînsuflețit al artistului a fost găsit atârnând de o funie de către un angajat al familiei, la etajul superior al clădirii în care locuia.


Potrivit portalului TMZ, cântărețul american s-a spânzurat în locuința sa din Palos Verdes, Los Angeles, Statele Unite ale Americii. Corpul său neînsuflețit a fost găsit atârnând de o frânghie la ora locală 9 dimineața. Joi, 20 iulie, prietenul său cel mai bun, Chris Cornell - solistul Soundgarden și Audioslave -, avea să împlinească 53 de ani, însă acesta s-a sinucis în urmă cu trei luni. Chester Bennington s-a declarat foarte afectat de moartea amicului său.


Despre Chester se cunoștea că în trecut abuzase de droguri și alcool.


În urma lui, 6 copii au rămas orfani de tată.

Vestea morții lui Chester Bennington a venit doar la trei ore de la lansarea ultimului videoclip Linkin Park, care poartă titlul "Talking to Myself" ("Vorbesc cu mine însumi", în limba română). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.447 secunde