€ 4.7231
£ 5.2496
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Solistul trupei Linkin Park s-a SINUCIS / Detalii șocante despre moartea artistului

Ştire online publicată Vineri, 21 Iulie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
Cunoscutul cântăreț Chester Bennington, solist al formației americane Linkin Park, s-a sinucis în cursul zilei de joi. Artistul avea 41 de ani. Trupul neînsuflețit al lui Chester Bennington a fost găsit de un angajat al familiei.


Surse din cadrul autorităților americane au declarat pentru TMZ că Chester Bennington era singur acasă când a decis să-și pună capăt vieții.

Potrivit sursei citate, familia sa se afla în oraș, iar trupul neînsuflețit al artistului a fost găsit atârnând de o funie de către un angajat al familiei, la etajul superior al clădirii în care locuia.


Potrivit portalului TMZ, cântărețul american s-a spânzurat în locuința sa din Palos Verdes, Los Angeles, Statele Unite ale Americii. Corpul său neînsuflețit a fost găsit atârnând de o frânghie la ora locală 9 dimineața. Joi, 20 iulie, prietenul său cel mai bun, Chris Cornell - solistul Soundgarden și Audioslave -, avea să împlinească 53 de ani, însă acesta s-a sinucis în urmă cu trei luni. Chester Bennington s-a declarat foarte afectat de moartea amicului său.


Despre Chester se cunoștea că în trecut abuzase de droguri și alcool.


În urma lui, 6 copii au rămas orfani de tată.

Vestea morții lui Chester Bennington a venit doar la trei ore de la lansarea ultimului videoclip Linkin Park, care poartă titlul ”Talking to Myself” (”Vorbesc cu mine însumi”, în limba română). 


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7453 secunde