Solista de la Mandinga, scandal monstru înaintea finalei

4083
3
Solista de la Mandinga, scandal monstru înaintea finalei - mandinga1338129879-1338154312.jpg
Sâmbătă, când Mandinga ar fi trebuit să se concentreze exclusiv pe concursul ce urma să aibă loc seara, în familia Elenei, solista trupei, a izbucnit un scandal care s-a lăsat cu țipete și plânsete. Totul a pornit de la... virginitatea Elenei, notează reporterii de la Libertatea.

Despre Elena (24 de ani) se știe că e o fată cuminte și nu a avut decât un singur iubit. Același cu care e și acum, Marian Duță (30 de ani), reporter la emisiunea Antenei 1, "Neatza cu Răzvan și Dani". De la el au plecat problemele de ieri...

Elena a fost numită multă vreme "ultima vir-gină din showbiz". A rămas cu această poreclă și după ce s-a combinat cu Marian, la sfârșitul anului 2008. Cum cei doi locuiesc însă împreună de o bună bucată de vreme, șansele ca ea să mai fie virgină sunt... aproape inexistente. Totuși, mama ei e convinsă că Elena e "neatinsă" și s-a trezit să declare acest lucru chiar sâmbătă, înaintea marii finale Eurovision, punctând decisiv: Marian e prietenul Elenei, nu și iubitul ei, și nu fac sex! Astfel, a ieșit un scandal de toată frumusețea, care a stricat atmosfera în trupa Mandinga și relațiile dintre Elena, iubitul ei și mama sa.

Declarația cu pricina l-a deranjat, cum era de așteptat, pe Marian, care a sunat-o pe Elena pentru a-i cere explicații. După ce-a închis telefonul cu Marian, aceasta și-a sunat imediat mama, cu care s-a certat îngrozitor...

Sursa: www.libertatea.ro

Comentează știrea

Lucia
28 mai 2012
Carcotasii de serviciu

Trupa Mandinga si solista Elena s-au prezentat foarte bine (vezi si comentariile din presa straina) .Problemele ei,personale ar trebui sa ramana in familia ei, nu sa fie folosite pentru scandaluri de presa.Desigur,carcotasi sunt destui. Nu-mi place articolul!

daca si asta e virgina:))
28 mai 2012
:))

si tu mai esti virgina ,largo :))

gigel
28 mai 2012
...

asta e ziar sau voi faceti aci doar revista presei? produceti, ba, stiri, nu copiatzi din alte fitzuici. putorilor!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6028 secunde