Șoc în showbiz / Monica Gabor, exploatată sexual de Dinu Damaschin

1116
Șoc în showbiz / Monica Gabor, exploatată sexual de Dinu Damaschin - monicacolumbeanu7176299000-1324718296.jpg
Dezvăluiri șocante în dosarul în care este judecat "tatăl adoptiv" al Monicăi Gabor, Constantin Damaschin: "Sarsăilă" trafica fete și le exploata sexual. Printre ele s-a aflat și fosta doamnă Columbeanu, care a depus și o plângere în acest sens în 2004.

Monica Gabor a depus plângere la Parchetul Tribubalului Bacău în anul 2004, procurorii clasând ulterior dosarul, care a fost însă redeschis de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT).

Potrivit Mediafax, sora mai mică a Monicăi, Ramona Gabor, a remis un comunicat de presă în care roagă ca numele său și cel al surorii sale să nu fie asociate în niciun fel în scandalul arestării omului de afaceri Dinu Damaschin pentru proxenetism.

Ramona Gabor spune, în comunicatul trimis presei: "În legătură cu subiectul arestării domnului Dinu Damaschin, as vrea să cer în mod expres tuturor reprezentaților mass-media să înceteze să mai asocieze numele meu și al surorii mele acestui subiect de presă. Nu avem nicio legatură nici cu personajul principal al știrii, nici cu subiectul în sine."

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Noiembrie 2011
Stire din Actual : Strauss-Kahn, victima unui complot politic?
Pagina a fost generata in 1.649 secunde