ȘOC în lumea politică: Un șef de partid și-a părăsit iubita, după ce divorțase de soție

2748
2
ȘOC în lumea politică: Un șef de partid și-a părăsit iubita, după ce divorțase de soție - rocsanamarcufeet809498-1514295365.jpg
Șoc în lumea politică autohtonă! Un cunoscut șef de partid și-a părăsit iubita, cei doi petrecându-și sărbătorile separat. Este vorba despre Bogdan Diaconu, liderul PRU, care a încheiat relația cu vedeta TV, Rocsana Marcu, anunță newsteam.ro.


Se pare că cei doi și-au spus adio de circa două luni. 


"Rocsana a plecat de Crăciun în Dubai, singură, întrucât de aproape 2 luni nu mai este împreună cu Bogdan Diaconu.Președintele PRU este la București, acasă de sărbători. Relația lor nu mai e de ceva vreme, cam de două luni. Nu știu exact ce s-a întâmplat dar sigur e un lucru: Nu mai sunt într-o relație", au declarat apropiați ai fostului cuplu, conform sursei citate.


Comentează știrea

Gigi
26 decembrie 2017
Mirare ?

Individul este adeptul - ma rog , declarativ - al familiei traditionale , cu o cotzaita si cu un cotzaitor activ ! Care este problema ? Care este diferenta intre papagalul asta si alti papagali politici actuali , sau clerici , protopopi , episcopi , arhiepiscopi , mitropoliti , patriarhi , popalai si calugari , cu trasee existentiale underground , incerte moral si etic , securisti notorii , care ne propovaduiesc despre viata crestina si despre mantuire ?

Balalau
26 decembrie 2017
zero

Si care i socul? care vedeta ? O panarama

Articole pe aceeași temă

Joi, 24 Noiembrie 2016
Stire din Politică-Administrație : Pe cine vrea PRU premier
Marţi, 30 August 2016
Stire din Politică-Administrație : Mihai Sturzu s-a înscris în PRU
Pagina a fost generata in 2.6979 secunde