ȘOC ÎN LUMEA MONDENĂ! Andreea Marin divorțează

606
2
ȘOC ÎN LUMEA MONDENĂ! Andreea Marin divorțează - andreeamarinsituncayozturk5-1477555023.jpg
În urmă cu puțin timp, Andreea Marin a anunțat, pe contul personal de Facebook, că divorțează de cel de-al treilea soț al ei, Tuncay Ozturk, după trei ani de mariaj:


"Oameni dragi,

Cum bine știți, am învățat să prețuiesc viața și în momentele sale de lumină, și în cele întunecate. Uneori, suprizele vieții nu sunt întocmai plăcute. Sunt momente în care, chiar dacă inima te îndeamnă să rămâi unde te afli, trebuie să ai tăria de a pune pe primul plan respectul de sine și să mergi mai departe. O hotărâre grea a survenit în aceste zile în viața mea: divorțul. Din respect pentru sentimentele profunde investite în ultimii ani în căsnicia mea, vă rog pe voi, prietenii de aici, dar și pe colegii din mass-media, să înțelegeți că nu doresc să mai fac nicio referire publică cu privire la acest subiect. Vă rog tare mult să ne respectați dorința de liniște și intimitate, mie și fiicei mele. Un divorț este dureros, dar întotdeauna v-am spus și cred și astăzi că acesta nu este un obstacol de nedepășit. Nu voi pune pe umerii nimănui ceea ce port acum în suflet, dimpotrivă, vă rog să ne înțelegeti nevoia firească de discreție. O mamă nu e niciodată singură. Ca femeie și mamă, am multe motive să îmi continui viața clădind și zâmbind."


Comentează știrea

Ismailviabrussel
27 octombrie 2016
Vorbe dar legământul ramene .

Eu stau si ma gândesc că Romii sunt mai sentimental familiaristi ,la bine și la greu la sărăcie și bogăție .să ajungi la a 3casnicie e de râs ami pare rău cuosc romii sărăcia care stau an cartoane dar se iubesc .

Cornel
27 octombrie 2016
s-a saturat de sugiuc

de la turc ?

Articole pe aceeași temă

Marţi, 03 Martie 2015
Stire din Monden : Andreea Marin: "Nu am regrete"
Duminică, 23 August 2015
Stire din Sport : Casa Andreei Marin, spartă de hoți
Pagina a fost generata in 1.5016 secunde