Snoop Dogg, arestat pentru posesie de marijuana pe un aeroport din Norvegia

407
Snoop Dogg, arestat pentru posesie de marijuana pe un aeroport din Norvegia - snoop-1340957335.jpg
Rapperul american Snoop Dogg a fost reținut pentru câteva ore pe un aeroport din Norvegia, după ce autoritățile vamale din această țară scandinavă au descoperit în bagajul artistului câteva grame de marijuana și o mare sumă de bani, informează presa locală.
Autoritățile vamale norvegiene au refuzat să confirme aceste informații, limitându-se să afirme că un artist american a intrat pe teritoriul Norvegiei având asupra lui o cantitate mică de marijuana, ce a fost descoperită cu ajutorul unui câine special dresat pentru acest tip de operațiuni. Legislația norvegiană interzice purtătorilor de cuvânt ai autorităților statului să dezvăluie presei identitatea suspecților sau pe cea a persoanelor reținute, scrie accesshollywood.com.

Un angajat de la vama norvegiană, care a acceptat să acorde un interviu cu condiția păstrării anonimatului, a declarat, ieri, că rapperul american avea asupra lui o cantitate de bani mult mai mare față de limita admisă de lege. Snoop Dogg a fost amendat cu 52.000 de coroane norvegiene (8.600 de dolari) pentru încălcarea legilor acestei țări.
Cântărețul american urma să susțină, joi seară, un concert la un festival muzical organizat în orașul Kristiansand, din sudul Norvegiei.

Rapperul Snoop Dogg, al cărui nume real este Calvin Broadus, a mai fost arestat de câteva ori în trecut pentru posesie de marijuana. De altfel, Snoop Dogg este, alături de cântărețul de muzică country Willie Nelson, unul dintre susținătorii legalizării consumului de marijuana în scopuri recreative în Statele Unite.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2292 secunde