Smiley nu mai e singur și disponibil. Cu cine s-a cuplat artistul

642
Smiley nu mai e singur și disponibil. Cu cine s-a cuplat artistul - sore-1365679196.jpg
Smiley, în vârstă de 29 de ani, este foarte zâmbăreț în ultima vreme și are multe motive, deoarece inima lui a început să bată cu putere pentru o colegă de breaslă, Sore Mihalache, din trupa Lala Band.

O cunoștință comună de-a celor doi a povestit pentru Libertatea că între ei există o puternică atracție fizică și că petrec aproape toată ziua împreună. Ca să nu bată la ochi că formează un cuplu, ei au demarat pe termen lung o colabo-rare muzicală.

Sore Mihalache, blonda rebelă din celebrul serial Pariu cu viața, pare că a devenit, în ultima vreme, umbra lui Smiley, cei doi fiind văzuți tot timpul împreună. Cei doi au anunțat o colaborare pe plan profesional. Surse citate de libertatea.ro susțin că între Sore și Smiley este ceva mai mult decât o prietenie: "Iau micul dejun împreună, merg la petreceri, se distrează tot împreună, se vizitează, se sprijină reciproc. Sunt foarte apropiați. Și dacă ar fi să ne raportăm doar la ultimele două zile, Smiley și Sore au stat împreună cam 24 de ore din… 24. De pildă, marți dimineață cei doi au sosit la atelierul Danei (ex-Budeanu), creatoarea de modă a vedetelor, care se va ocupa de vestimentația lor. Aici au petrecut mai bine de două ore, au servit prăjituri, dar și o ciocolată făcută în casă chiar de gazdă. Apoi, Smiley a plecat, nu înainte de a o anunța pe Sore că se vor vedea mai târziu."

Cei doi artiști au multe în comun, iar relația lor chiar nu deranjează pe nimeni, căci Smiley s-a despărțit anul trecut de Laura Cosoi, iar Sore a anunțat, printre lacrimi, acum două luni, că povestea de dragoste cu actorul Rapha Tudor a ajuns la final. Interesant este că și în noul sezon al celebrului serial de la PRO TV, Sore va continua să aibă scene de amor cu Rapha, conform scenariului.

Smiley și Sore s-au trezit cu noaptea în cap pentru a fi prezenți la Pro FM, cu scopul de a-și promova proiectul "Alai la tramvai". După emisiune, ei au filmat un promo special dedicat evenimentului, după care au mers în cea mai apropiată stație de tramvai, completează sursa citată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Martie 2013
Stire din Monden : Smiley plânge când se uită la filme
Vineri, 21 Decembrie 2012
Stire din Monden : Vrei să ai tenul ca al Laurei Cosoi?
Joi, 22 Noiembrie 2012
Stire din Monden : Laura Cosoi  are un nou iubit
Pagina a fost generata in 0.3993 secunde