Smiley a renunțat la cinele romantice

74
Smiley a renunțat la cinele romantice - smiley-1367246874.jpg
Cinele romantice sunt acompaniate de momente frumoase petrecute alături de persoana iubită. Din păcate, Smiley a renunțat la acest gest special și tandru. De vină este burlăcia.

De când s-a despărțit de frumoasa Laura Cosoi, cinele romantice, în cazul artistului, s-au transformat în seri petrecute în studio cu mâncare comandată. "În perioada asta, serile mele romantice se desfășoară în studio, unde comandăm și mâncăm la grămadă!"

Într-un interviu acordat site-ului emisiunii culinare Masterchef, cântărețul a mărturisit că nu este un maestru în bucătărie.

"Cea mai bună mâncare este cea a mamei mele! Orice gătește ea e bun și gustos și, mai ales, e făcută de mama. Am mâncat o mulțime de mâncăruri nebune, dar nimic nu se compară cu ce prepară ea. Pentru început am fost ajutor de bucătar. Mai exact curățam oalele în care mama făcea cremă pentru prăjituri. Eram cel mai bun la asta! Prima specialitate pe care am pregătit-o au fost niște ouă ochiuri. De senzație! Ce să spun. Nu sunt un maestru în bucătărie, dar mă descurc, iar tot ce am învățat, am învățat de la mama", a declarat Smiley, citat de libertatea.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Martie 2013
Stire din Monden : Smiley plânge când se uită la filme
Vineri, 21 Decembrie 2012
Stire din Monden : Vrei să ai tenul ca al Laurei Cosoi?
Joi, 22 Noiembrie 2012
Stire din Monden : Laura Cosoi  are un nou iubit
Pagina a fost generata in 0.2085 secunde