Situație critică pentru Botezatu: trebuie operat la inimă și e suspect de tumoră pe creier

251
Situație critică pentru Botezatu: trebuie operat la inimă și e suspect de tumoră pe creier - catalinbotezatuvacantainindia-1391098484.jpg
Momente grele pentru Cătălin Botezatu (47 de ani), care e din nou internat, de data aceasta la o clinică din Turcia. Dacă ani la rând a avut necazuri cu inima, scăpând ca prin urechile acului după patru preinfarcturi, de data aceasta șarmantul designer este suspect și de tumoră la creier. El e convins că munca până la epuizare i-a dat organismul peste cap, iar acum regretă că nu a ascultat sfaturile medicilor de a o lăsa mai moale cu stresul, notează libertatea.ro.


Un reprezentant al spitalului a acceptat să dea detalii cu privire la starea designerului român: "Pacientul Cătălin Botezatu Adrian s-a internat pe 28.01.2014 în clinica noastră și a efectuat, până în acest moment (n.r. - 29.01.2014, ora 18.00) următoarele investigații: consult neurologie, RMN la cap - scanarea creierului prin rezonanțe magnetice; consult cardiologie; test de efort cardio; eco dopler la inimă. Rezultatele obținute până în acest moment arată că pacientul Botezatu Cătălin Adrian ridică probleme cardiace - hipertensiune arterială și probleme la nivelul valvei aortice, cât și probleme de neurologie - la nivel neurovascular. Investigațiile continuă, urmând ca după finalizare să prezentăm pacientului situația exactă a sănătății, cât și recomandările medicale. Precizăm că informarea s-a făcut cu acordul pacientului".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 26 Noiembrie 2013
Stire din Monden : "Mă distrez și cu alte femei"
Pagina a fost generata in 1.8459 secunde