Situație critică pentru Botezatu: trebuie operat la inimă și e suspect de tumoră pe creier

544
1
Situație critică pentru Botezatu: trebuie operat la inimă și e suspect de tumoră pe creier - catalinbotezatuvacantainindia-1391084990.jpg
Momente grele pentru Cătălin Botezatu (47 de ani), care e din nou internat, de data aceasta la o clinică din Turcia. Dacă ani la rând a avut necazuri cu inima, scăpând ca prin urechile acului după patru preinfarcturi, de data aceasta șarmantul designer este suspect și de tumoră la creier. El e convins că munca până la epuizare i-a dat organismul peste cap, iar acum regretă că nu a ascultat sfaturile medicilor de a o lăsa mai moale cu stresul, scrie libertatea.ro.


"În cele mai grele momente (ACUM) ale vieții mele am fost SINGUR , deși tot timpul sunt înconjurat de oameni care vor sau au nevoie de CEVA. Am devenit acel ceva la care oamenii apelează când au nevoie de orice! Mă las cu voia mea folosit, prostit, prefăcându-mă că nu văd!", nota designerul pe Facebook cu numai câteva ore înainte de internare.


Problemele de sănătate ale lui Cătălin Botezatu au debutat în urmă cu 14 ani, când a suferit primul preinfarct. În acest răstimp au urmat alte trei episoade asemănătoare. Situația devenise critică, iar medicii l-au avertizat pe Cătălin că se impune o operație de by pass la inimă, însă teama l-a ținut în loc. "Banii și munca or să mă bage în mormânt!", le-a spus de curând unor prieteni, făcând referire la faptul că muncește până la 14 ore pe zi, iar acum stă prin spitale, urmare a oboselii acumulate.


Comentează știrea

Cetateanu' turmentat
31 ianuarie 2014
Tine-o tot asa Bote!

Nu cred ca e tumora ci mai degraba pitici pe creier.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6182 secunde