Simona Trașcă se iubește cu burlacul Sergiu Barboni

717
Simona Trașcă se iubește cu burlacul Sergiu Barboni - sergiubarboni-1360247741.jpg
Simona Trașcă recunoaște că are de câteva zile o relație cu Sergiu Barboni, fost concurent al emisiunii "Burlacul". Vedeta s-a îndrăgostit din nou. După mai multe eșecuri senti-mentale, celebra Pamela de Româ-nia a fost lovită de săgeata lui Cupidon și nu ascunde acest lucru, chiar dacă povestea de dragoste a început doar de câteva zile. De data aceasta, norocosul este un tânăr dorit de multe românce, pe numele lui Sergiu Barboni. 


Sergiu este un manechin din Lugoj, devenit celebru după ce a participat la emisiunea "Burlacul", unde l-a înlocuit pe Vladimir Drăghia. Dintre cele mai cunoscute iubite ale lui, se remarcă Bianca Jurcă, despre care s-a spus că a fost consiliera ministrului Agriculturii, Valeriu Tabără.

"Da, suntem împreună. Sunt de câteva zile la el", a declarat Simona Trașcă, de data aceasta preferând să nu ofere mai multe detalii.

Pentru a confirma relația, cei doi îndrăgostiți și-au postat pe Facebook poze cu ei împreună, iar acest aspect a fost foarte bine primit de prietenii virtuali.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Septembrie 2012
Stire din Monden : Simona Trașcă, părăsită de iubit
Sâmbătă, 08 Septembrie 2012
Stire din Monden : Simona Trașcă este devastată!
Marţi, 13 Decembrie 2011
Stire din Monden : "Singurătatea mă omoară"
Pagina a fost generata in 0.375 secunde