Simona Sensual are probleme cu silicoanele

1468
Simona Sensual  are probleme  cu silicoanele - simonasensual750c4d7f4a-1313210121.jpg
La șase luni de la operația de mărire de sâni, Simona Sensual se plânge că nu se mai poate mișca natural și că implanturile încă o mai deranjează.

"Baba suferă la frumusețe" - cam aceasta ar trebui să fie zicala care patronează, în prezent, viața Simonei Sensual. Tânăra a acordat un interviu în care a dezvăluit că, la șase luni după operația de mărire de sâni, nu reușește să se miște natural și să facă lucrurile pe care le putea face înainte.

"Nu mă pot ridica în brațe pe marginea bazinului, iar înainte nu aveam probleme să fac asta. Iar când înot, simt uneori că mă duc ca bolovanul la fund. Cred că mușchii aceia secționați în timpul operației mai au nevoie de timp să-și revină", spune Simona Sensual, potrivit showbiz.ro.

În plus, nici somnul nu este unul tocmai odihnitor. Simona se simte ca într-un colac gonflabil în momentul în care își dorește să doarmă pe burtă.

"În cea mai mare parte a timpului, nu mai simt implanturile ca pe niște corpuri străine, însă când dorm mă mai deranjează. Dacă vreau să dorm pe burtă, am senzația ciudată că stau așezată pe un colac din acela pe care îl folosesc copiii când înoată", a mai spus blonda sexy.

Conform zvonurilor apărute la acea vreme, Simona Sensual ar fi recurs la operația de mărire a sânilor după ce a observat cât suc-ces a avut sora sa, Alice Iotta, cu pictorialul sexy realizat pentru bucătărescu.ro, în care își arăta silicoanele.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1308 secunde